28/11/2022 06:50

No products in the cart.

Ta pypthi? Ma pypthi? Rrokapypthi!

Rrokapypthi u krijua nga një grup të rinjsh ambiciozë që duan të rizgjojnë vlerat e gazetarisë së vërtetë shqiptare dhe ti sjellin audiencës informacion në mënyrë argëtuese dhe edukative. Pasioni, dëshira dhe profesionalizmi janë virtytet që na karakterizojnë dhe dëshirojmë që audienca ti perceptojë në cdo shkrim e artikull. Rrokapypthi synon të jetë lider në sektorin e informacionit dhe një pikë referimi e mbështetjeje për të gjithë gazetarët e rinj.

RROKAPYPTHI LOGO PNG

Regjistrohu

  Jo vetem lajm!

  Rrokapypthi nuk është portal juaj I zakonshëm, suksesi për ne nuk është tek klikimet por tek impakti pozitiv që duam të kemi në shoqëri dhe tek cdo individ që do të prezantohet me punën tonë.

  Inovacion & ide

  Sjellim pranë jush tema dhe koncepte që do ju bëjnë të reflektoni.

  Lajme të përditësuara 24/7.

  Të rejat më të fundit nga të gjitha fushat të trajtuara me origjinalitet.

  Biseda dhe interaksion.

  Synojmë të krijojmë dialog midis lexuesve dhe gazetarëve për të kuptuar më mirë lajmin dhe pasojat e cdo ngjarjeje.

  Kronika & Podcaste

  Rinia ka nevojë të shprehet, të dëgjohet. Në Rrokapypthi rinia është e pacensuruar.

  Mendjet tona kryesore krijuese

  Miza

  Redaktore Sportive

  Kadeti

  Redaktor Gaming & Tech

  Luledielli

  Redaktore Showbiz & Lifestyle

  BOLI

  Kryeredaktor